Winkelmedewerkster brood en banket (Haaksbergen)

Haaksbergen

25-35 uur

Waar ga je werken?:

Echte bakker Boenders is onder de huidige naam al meer dan 25 jaar een begrip in Eibergen en omstreken en heeft sinds 1,5 jaar een winkel in Haaksbergen waar wij ook met dezelfde liefde en passie ons heerlijke brood en banket verkopen. Met een hecht team collega’s worden wekelijks klanten voorzien van het lekkerste brood en banket. Deze klant en zijn smaakbeleving staan bij ons centraal. Als Echte bakker Boenders hebben we door de jaren heen een gestage groei doorgemaakt een keuze voor Echte Bakker Boenders is dan ook kiezen voor een stabiel bedrijf.

Wat ga je doen?:

Als Verkoopmedewerker bij Echte bakker Boenders ben je samen met het team verantwoordelijk voor onze brood- en banket winkel in Haaksbergen. Je werk is heel divers, want naast de dagelijkse verkoop en het klantcontact ben je bezig met: bereiden, bakken, presentatie, advies, promotie, etc. Natuurlijk wordt je hierin begeleid door je ervaren collega’s

Wat mag jij verwachten?

Bij Echte Bakker Boenders kom je te werken in een team van gezellige en gemotiveerde collega’s die passie hebben voor het ambacht en blij worden van tevreden klanten. Je werkt in onze mooie bakkerswinkel, met heerlijk banket en brood en krijgt de vrijheid je verder te ontwikkelen. Als Verkoopmedewerker heb je recht op een salaris conform CAO Bakkersbedrijf en aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Wat wij zoeken?:

Wij zijn op zoek naar een ondernemende collega met commerciële capaciteiten voor 25 tot 35 uur in de week. Je vindt het een uitdaging om dagelijks de perfecte gastvrouw te zijn, kunt goed met mensen omgaan, bent service gericht, hebt oog voor presentatie en passie voor ons ambacht. Als deze functie je op het lijf geschreven is, dan nodigen wij je graag uit voor de koffie.

Solliciteren:

Wanneer jij denkt dat deze uitdagende werkplek perfect bij je past mail ons dan snel je brief en CV