Wij zijn voor verschillende relaties op zoek naar

Plaatwerkers/Autoschadeherstellers

Maak jij van elke beschadigde auto weer een plaatje?

Als Plaatwerker/Autoschadehersteller heb je als hoofdtaak het zelfstandig uitvoeren van alle voorkomende carrosserie en plaatwerkzaamheden. Onder andere het herstellen en vernieuwen van plaatdelen en het richten van carrosserieën van personen en bedrijfsauto’s. De- en montage werkzaamheden behoren vanzelfsprekend ook tot jouw taak. Natuurlijk houd je daarbij rekening met de te hanteren fabrieks- en veiligheidsvoorschriften.

Samen op weg

Als we besluiten samen met elkaar onze weg te vervolgen, dan word je deel van het TEAM. Men gaat collegiaal en informeel met elkaar om, want tevreden medewerkers zorgen voor enthousiaste klanten. Er word je je een afwisselende functie in een informele en plezierige werkomgeving met diverse mogelijkheden voor trainingen en opleidingen om jezelf te ontwikkelen geboden. Daarnaast bieden behoren goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, bij je functie.

Wat denken wij te vinden in een nieuwe collega

  • Je beschikt over de afgeronde opleiding Plaatwerker/Autoschadehersteller niveau 3.
  • Je hebt kennis van actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied.
  • Je werkt samen met je collega’s om het beste resultaat voor de klant te bereiken. Daarbij staat kwaliteit bij jou hoog in het vaandel en heb je aandacht voor details.
  • Je bent niet snel van je stuk te brengen in hectische situaties en bent en blijft dienstverlenend.