Zoekt een enthousiaste, warme en ondernemende kinderfysiotherapeut

Uitgangspunt:

Fysio Eibergen heeft een duidelijke missie binnen de gezondheidszorg. Namelijk het minder afhankelijk worden van de door zorgverzekeraars geboden vergoeding en vaste tarieven. Dit willen we mogelijk maken door naast het bieden van zorg die door de zorgverzekeraars vergoed wordt, programma’s te ontwikkelen en aan te bieden die op een breder vlak zorg aanbieden.

Je moet hierbij denken aan preventie bij particulieren en bedrijven, gezond op de werkvloer, sport, vrije tijd en recreatie, ouderen en zwangere vrouwen. Zowel individuele programma’s, als groepsactiviteiten worden door ons ontwikkeld. Behoort behandeling, preventie tot jou domein en begrijp je dat de zorg en de mensen meer vragen dan goede therapie alleen dan zoeken wij jou.

DIT BEN JIJ
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, warme en ondernemende kinderfysiotherapeut. Je bent vooral niet vastgeroest en/of te beroerd om aan te pakken. Je bent erg gastvrij. Je beschikt over een gezonde dosis humor. Het betreft vooralsnog een parttime functie, er zijn serieuze mogelijkheden om hier een fulltime functie van te maken maar dat hangt volledig af van je eigen ambities. We bieden je de mogelijkheid om binnen de ontwikkelingen van ons vakgebied innovatief te zijn en daarmee aan de slag te gaan. Hierbij krijg je onze volledige steun.

WIJ VRAGEN:

  • ingeschreven staan in een erkend kwaliteitsregister en BIG-geregistreerd.
  • kwaliteit belangrijk vinden.
  • goed kan samenwerken.
  • bereid is zichzelf verder te ontwikkelen.
  • goede communicatieve vaardigheden heeft.
  • 1 avond in de week kan werken

AANBOD
Een functie met heel veel vrijheid en ruimte met eigen invloed binnen een ambitieuze, snel schakelende organisatie. Je hebt alles tot je beschikking, mooie praktijkruimtes, grote revalidatie, sport -/ beweegruimte met trainingsapparatuur en veel vrije ruimte, echografie, schockwave. Er is veel ruimte voor inhoudelijke na- /bijscholing.

Soort dienstverband: Deeltijd, Bepaalde Tijd, Onbepaalde Tijd