ALLROUND WONINGSTOFFEERDER ( FULLTIME)

Het bedrijf:

City Wonen – Eugelink te Kortschot te Winterwijk  biedt de klant een zeer uitgebreide woninginrichting met nagenoeg alles om de woning sfeervol en functioneel in te richten. Op het gebied van vloerbedekking, harde vloeren, traprenovatie, gordijnen, binnenzonwering, buitenzonwering, horren, behang, meubels en accessoires zijn wij toonaangevend in de ruime omgeving van Winterswijk. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van een interieur styliste. Vakmanschap, service, kwaliteit, en de uitgebreide collecties met daarbij alle belangrijke merken zijn de speerpunten van ons bedrijf.

Wil je je graag ontwikkelen op het vakgebied van woningstoffering en inrichting dan is dit je kans. Wij willen we met jonge mensen in contact komen die graag met de handen werken en die het vak van stoffeerder willen leren.

Wat ga jij doen:

  • Je leert in de praktijk alles over dit vak en als je een opleiding wilt volgen ( BBL) dan is dat bij ons geen probleem.
  • Je gaat op pad met een ervaren stoffeerder en je leert in de praktijk het vak. Je bent leergierig en beschikt over “twee rechterhanden”.
  • Je doet ervaring op in het leggen van diverse producten zoals tapijt, laminaat, het bekleden van trappen, etc.
  • Je werkzaamheden vinden met name plaats bij klanten in het Oosten van het land.

Wat wij bieden:

  • Diverse mogelijkheden om te groeien binnen dit bedrijf
  • Marktconform salaris
  • Leuke en afwisselende baan in een goed en leuk team
  • Vast dienstverband bij gebleken goede geschiktheid

Solliciteren:

Wanneer jij denkt dat deze uitdagende werkplek perfect bij je past mail ons dan snel je brief en CV

Wij zijn verhuisd

De bekende naam als het gaat om ondersteuning voor mens en onderneming, dezelfde gezichten en dezelfde ongeëvenaarde kennis als het gaat om adviezen voor bedrijven en hun personeel. Is er dan niets veranderd? Jawel, ons adres, vanaf nu bent u op afspraak van harte welkom op één van de volgende adressen.

Drieveweg 20
7152 KB Eibergen

Varsseveldseweg 61
7131JA Lichtenvoorde

Deldenerstraat 62
7551 AG Hengelo

Dus met andere woorden we gaan vol door met de ondersteuning van onze klanten.