ALLROUND WONINGSTOFFEERDER ( FULLTIME)

Het bedrijf:

City Wonen – Eugelink te Kortschot te Winterwijk  biedt de klant een zeer uitgebreide woninginrichting met nagenoeg alles om de woning sfeervol en functioneel in te richten. Op het gebied van vloerbedekking, harde vloeren, traprenovatie, gordijnen, binnenzonwering, buitenzonwering, horren, behang, meubels en accessoires zijn wij toonaangevend in de ruime omgeving van Winterswijk. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van een interieur styliste. Vakmanschap, service, kwaliteit, en de uitgebreide collecties met daarbij alle belangrijke merken zijn de speerpunten van ons bedrijf.

Herken jij je hier in:

Jij bent het visitekaartje van ons bedrijf en een absolute vakman. De werkzaamheden vinden met name plaats in het Oosten van het land. Het leggen van alle soorten vloeren, het plaatsen van raamdecoratie en zonwering en het bezorgen en monteren van meubels en slaapkamers behoren tot je dagelijkse werk. Je werkt zelfstandig en je bent communicatie sterk. Daarnaast ben je klantgericht en denk je in oplossingen.

Solliciteren:

Wanneer jij denkt dat deze uitdagende werkplek perfect bij je past mail ons dan snel je brief en CV

Wij zijn verhuisd

De bekende naam als het gaat om ondersteuning voor mens en onderneming, dezelfde gezichten en dezelfde ongeëvenaarde kennis als het gaat om adviezen voor bedrijven en hun personeel. Is er dan niets veranderd? Jawel, ons adres, vanaf nu bent u op afspraak van harte welkom op één van de volgende adressen.

Drieveweg 20
7152 KB Eibergen

Varsseveldseweg 61
7131JA Lichtenvoorde

Deldenerstraat 62
7551 AG Hengelo

Dus met andere woorden we gaan vol door met de ondersteuning van onze klanten.