Logo ACN Vendor

Deze vacature is vervuld. 

De ACN – groep is een sterk groeiend bedrijf en actief op het gebied van import en service van koffie- en verkoopautomaten in Nederland en daarbuiten. Het bedrijf is gevestigd in Neede. Vanwege de groei van ons bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een

Onderhoud- en Servicemonteur

Wij zijn op zoek naar
een monteur die geheel zelfstandig verantwoordelijk is voor het verrichten van onderhoud, installatie en service aan spiraal, frisdrank en koffieautomaten. Je zorgt voor een goede oplevering van de verrichte werkzaamheden en je hebt een MBO werk- en denkniveau. Ervaring met ons product is een pré. Je hebt goede kennis van mechanica en elektronica, bezit voldoende communicatieve vaardigheden en een representatief voorkomen. Je bent immers de ambassadeur van ons bedrijf. Wij vragen een flexibele inzet en je hebt dan ook geen 8 tot 5 mentaliteit. Je bent in het bezit van minimaal een rijbewijs B.


Wij bieden
een zelfstandige functie binnen een team met de volgende basisfilosofie:

Wat ga je doen:

  1. Wij zijn een betrouwbare partner voor onze klanten en leveranciers.
  2. Wij bieden een breed assortiment, goed opgebouwd en weloverwogen.
  3. Wij bieden snelle service, garantieverlening en installatie door een professioneel team op dit specialistische gebied.
  4. Wij bieden kwaliteit en zijn voortdurend bezig met productontwikkeling.
  5. Je er lol in hebt om je werk goed af te leveren.
  6. Wij denken mee met onze relaties waardoor een zo optimaal mogelijke samenwerking wordt gerealiseerd.

Wij bieden je een uitdagende functie als onderhoud – en servicemonteur binnen een betrokken team en informele werkomgeving. Vanzelfsprekend staan daar een passend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden tegenover.

Wanneer jij je herkent in het bovenstaande reageer dan direct of uiterlijk voor 1 februari 2020.

Voor meer informatie over de ACN groep kijk op www.automatencentrale.nl

Shopping Basket